Voor baby’s

Afbeelding van tung256 via Pixabay 

Wauw, je kindje is geboren! Gefeliteerd!
Een magische tijd breekt aan. Elkaar leren kennen, allemaal nieuwe dingen. Dit is voor jou zo, maar voor je kindje ook!
Wat nou als de ‘roze wolk’ waar iedereen het altijd maar over heeft bij jullie overschaduwd wordt door onrust, slapeloze nachten en onbegrip….. het kan je aardig tot wanhoop drijven. Je wilt je kindje zo graag bijstaan, zo graag helpen, maar niets lijkt te helpen!
Je kindje overstrekt, huilt niet maar krijst, is bijna niet weg te leggen en wil alleen maar bij jou zijn.
Herken je bovenstaand verhaal? Of een deel daarvan? Lees dan eens verder hieronder. Zoek een voor jullie passende afspraak of neem contact op voor vragen.

En weet je wat zo fijn is? Je hoeft de deur niet uit. Ik kom, in een straal van 20 km rondom Beers (NB), naar jullie thuis. Zo blijft je toch al zo onrustige baby in zijn veilige omgeving.

Ontspanningsbehandeling

Speciaal voor baby’s die extreem veel huilen, zichtbaar onrustig zijn, overstrekken, geen rust kunnen vinden.
Met deze energetische behandeling leer ik je baby de grens van zijn lichaam te herkennen. Hierdoor kan je baby weer veiligheid in zijn lichaam voelen.
€ 35

Uitgebreid consult

We gaan onderzoeken waar de onrust vandaan komt. Zo krijg je als ouder inzicht waardoor begrip makkelijker op te brengen is. Zo kun je in verbinding met je kindje door de onrustige momenten heen komen.
Aanvullend op het gesprek een energetische behandeling van je baby (ter ontspanning).
€ 65

Inzicht in effecten van zwangerschap en geboorte

Ontvang informatie over de 8 hechtingsfasen, wetenschappelijk onderzochte effecten van gebeurtenissen tijdens zwangerschap /geboorte en informatie over het
energetisch systeem.
€ 65

Uitgebreid geboorteconsult

Soms is een bevalling of zwangerschap zo heftig geweest, dat dat de nodige verwerking nodig heeft. Niet alleen voor jou als ouder, maar ook voor je kindje.
In een zeer uitgebreid consult gaan we hier in detail naar kijken ondersteund door de methode ‘Geboorte in Kaart.’ Je krijgt hierdoor inzicht in de onrust van je baby.
€ 100 (ruim 2 uur)

Let op: La Rana is nooit een vervanger voor een medisch specialist. Er dient altijd uitgesloten te worden of er medisch iets aan de hand is.

Is je interesse gewekt?
Bel vrijblijvend voor informatie of een afspraak: 06-46286162
Je kunt ook mailen: info@kindercoachlarana.nl

La Rana is ambassadeur van de Boelie, een unieke en veilige inbakerdoek. Je kunt bij mij terecht voor advies en korting. Meer informatie: www.boelieoriginals.com