Over mij en contact

info@kindercoachlarana.nl

06-46286162

Yvonne Meulepas

Wie ben ik?

Mijn naam is Yvonne Meulepas.
Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. 

Ruim 10 jaar heb ik op kantoor gewerkt in verschillende dienstverlenende functies. 

In al die jaren die voorbij gingen, leerde ik dat ik pijntjes kon weghalen bij anderen. Dit ben ik gaan onderzoeken en ik kreeg les in magnetiseren van een erkend chakra therapeut.

Wat volgde was dat ik een aantal collega’s en vriendinnen geholpen heb die de wanhoop nabij waren door hun onrustige baby. 
Denk daarbij aan baby’s die meer aan het huilen waren dan rust hadden, krijgen, overstrekten en niet weggelegd konden worden.

Intussen ben ik zelf mama geworden.  Onze oudste had zo haar probleempjes als baby, maar niks abnormaals. 
Onze jongste daarentegen was als baby erg onrustig, huilde erg veel en had zichtbaar pijn.

Intuïtief wist ik, hier klopt iets niet.

Elke arts die we bezocht hebben, gaf aan dat we een gezond kind hadden en dat ze niets konden doen.
Na ongeveer drie maanden bleek mijn zoon verborgen reflux te hebben, wat mijn gevoel bevestigde dat hij al die tijd pijn heeft gehad. Het ging met medicatie beter, maar de onrust zat er nog steeds.
Onze nachtrust was nog steeds hopeloos en voor mijn gevoel klopte er nog steeds iets niet. Zo kwamen we uit bij een osteopaat.
Hij onderzocht mijn zoon en kwam erachter dat er een zenuw vanuit de schedel naar zijn buik klem zat. Deze is losgemaakt, maar de osteopaat gaf daarbij aan dat hij het idee had dat er nog wat onrust in zijn lijfje zat opgeslagen dat terug te relateren was aan de bevalling. De laatste fase van de bevalling is namelijk erg snel gegaan.

Dat was voor mij de duw in de rug die ik nodig had. Mijn gevoel, mijn intuïtie, had al die tijd geklopt! 
Met behulp van magnetiseren heb ik zelf de laatste onrust weg kunnen nemen en inmiddels is het een tevreden mannetje dat over het algemeen goed slaapt.

Ik ben een opleiding gaan volgen tot Energetisch Kindercoach bij Malva opleidingen in Breda.
Daarnaast heb ik diverse cursussen ter verdieping gevolgd, zoals ‘Geboorte in kaart’ en ‘Rite van de baarmoeder’. Meer informatie daarover elders op deze website.

Passie

Het werk voor la Rana doe ik echt vanuit passie en ik krijg er veel energie van om samen met jullie aan de slag te gaan.

Ik kijk er dan ook naar uit om mee te mogen kijken met jou/jullie en je kind en ga met veel plezier aan het werk! Intussen zijn er al een aantal succesverhalen na ingezette trajecten. Lees daar meer over bij referenties. De snelle en positieve resultaten zijn voor mij steeds weer een cadeau!

Www.jegeboorteinkaart.nl

Meer informatie over de rite van de baarmoeder: zoek op “rite of the womb'”.

https://www.facebook.com/kindercoachlarana/