Voor peuters en kleuters

vanuit een ander perspectief kijken

Vertoont je kind gedrag waar je niet bij kan?

Ik ga, samen met ouder en kind kijken naar die onrust.

Juist door vanuit een ander perspectief te kijken naar het gedrag, komen we snel tot de kern. Hierbij neem ik het lichamelijke, psychische, maar ook het energetische aspect mee.

Hoe een kind geboren is en hoe de zwangerschap van moeder verlopen is, geeft veel informatie.
Hier zit namelijk de oorsprong van gedragspatronen, reflexen, valkuilen en vastlopers van vandaag de dag in verscholen.

Energetisch:
Bij het vinden van de oorzaak van jullie hulpvraag, weet ik ook waar je kind energetisch vast zit. Met behulp van magnetiseren ga ik deze blokkade bij je kind verlichten.
Dit kan alleen als er vertrouwen is. Jouw kind bepaalt de grens.

Brein:
Als er reflexen zijn die nog actief zijn, dan geeft dat stress in je hersenen. Deze stress is tot rust te brengen met behulp van ritmische oefeninen. Beweging helpt met leren, dit is in je brein ook zo. Door het ritme en de repeterende beweging, breng je het brein tot rust.

Tijdens de intake gaan we de hulpvraag in kaart brengen en vooral kennis maken met elkaar. De intake vind plaats zonder dat je kind erbij is, online of op locatie.

Reflexintegratie (RMT)

Al in de baarmoeder ontstaan reflexen die in je centrale zenuwstelsel signalen afgeven om te reageren op situaties. Denk aan het schrikreflex bij een baby. Dit reflex is op latere leeftijd niet altijd even handig, omdat je dan té alert kunt zijn en stress signalen afgeeft naar je brein.
Met behulp van een uitgebreide vragenlijst ontdekken we welke reflexen er mogelijk nog actief zijn (of nooit ontstaan/ontwikkeld zijn). Er ontstaat een behandelplan waarbij we met ritmische oefeningen rust kunnen brengen in het brein.

Los consult

Het is raadzaam om behandelingen te herhalen, in het begin wekelijks. Dit, om het effect ervan langer door te laten werken. Om die reden kun je geen los consult afnemen.
Wel is er de ontspanningsbehandeling, dit is een algemene behandeling die helpt om je kind te laten gronden.

Let op: La Rana is nooit een vervanger voor een medisch specialist. Er dient altijd uitgesloten te worden of er medisch iets aan de hand is.